Opmerkingen & AGB's

Aankomst/Vertrek
Uw parkeerplaats staat tot uw beschikking vanaf 13.00 uur op de dag van aankomst en tot 12.00 uur op de dag van vertrek. Houd rekening met de grenzen van de parkeerplaatsen en het tijdstip van vertrek. Indien u na 12.00 uur vertrekt of gebruik maakt van een andere parkeerplaats, zullen wij u de kosten in rekening brengen.

Betaling
U betaalt uw verblijfskosten op de dag van uw vertrek. Geen kaartbetaling mogelijk.

Annulering van parkeerplaatsen
Onze aanspraak op de overeengekomen vergoeding blijft ook gelden als u niet aanvangt, annuleert of voortijdig vertrekt. Annulering is alleen geldig in schriftelijke vorm. In geval van annulering of wijziging van de reservering (vertrek of vervroegd vertrek) worden de volgende annuleringskosten in rekening gebracht:

Annulering tot 7 dagen voor aankomst gratis.
Bij annulering vanaf 7 dagen voor aankomst worden administratiekosten in rekening gebracht van 25,- €.
Algemeen
De overnachtingsprijzen zijn inclusief energie, water en rioolkosten, evenals het vaste tarief van de camping en een parkeerplaats.

aankomst/vertrek
De huuraccommodatie is beschikbaar op de dag van aankomst vanaf 15:00 uur. Het vakantieverblijf moet op de dag van vertrek uiterlijk om 10.00 uur worden overhandigd.

verwerkingskosten
Bij het boeken van onze vakantieaccommodatie rekenen wij 20,- € extra administratiekosten.

beddengoed en handdoeken
Beddengoed is in alle vakantieverblijven inbegrepen. De bedden zijn gedekt. Handdoeken moeten worden gebracht

Establishment
De keuken in alle vakantieverblijven is uitgerust met koffiezetapparaat, serviesgoed, bestek, glazen, potten en pannen.

huisdieren
Huisdieren zijn toegestaan in onze vakantieverblijven. Voor het verblijf rekenen we 3,- per huisdier/nacht.

schoonmaak
De lopende schoonmaak en de eindschoonmaak wordt gedaan door de huurder. Eindschoonmaak is optioneel te boeken voor 35,- € extra en wij maken uw vakantieverblijf schoon. Niet inbegrepen in de eindschoonmaak zijn bedstrippen, vuilnisverwijdering, verwijderen van voedselsporen, afwassen, verwijderen van moddersporen, verwijderen van dierlijk haar "Huurstofzuiger bij de receptie (5,- €)

schoonheid en schade
Na vertrek wordt uw vakantiewoning gecontroleerd op netheid en veroorzaakte schade. Indien de (schoonmaak)werkzaamheden door het beheer van de woning moeten worden uitgevoerd, wordt het bedrag van de werkzaamheden in rekening gebracht. Indien nodig wordt u hiervan schriftelijk op de hoogte gesteld. Extra personen, alleen met speciale toestemming en tegen meerprijs.

payment
20% van de tourprijs moet binnen 14 dagen na de reservering worden betaald, de rest moet drie maanden voor het begin van de tour worden betaald. Factuurbedragen van minder dan 300,- € en minder dan drie maanden zijn onmiddellijk opeisbaar.

Annulering van de huuraccommodatie
Onze aanspraak op de overeengekomen vergoeding blijft geldig, ook als u niet aan uw reis begint, deze annuleert of voortijdig vertrekt. Annulering is alleen geldig in schriftelijke vorm. Voor annuleringen of wijzigingen van de boeking (vertrek of eerder vertrek) worden de volgende annuleringskosten in rekening gebracht:

Annulering tot drie maanden voor aankomst: gratis + 20,- €
Verwerkingskosten Annulering van drie tot twee maanden voor aankomst: 50% van de totale prijs + 20,- € verwerkingskosten
Annulering van twee tot een maand voor aankomst: 75% van de totale prijs + 20,- € administratiekosten
Annulering een maand tot 14 dagen voor aankomst: 90% van de totale prijs + 20,- € administratiekosten
Annulering vanaf 14 dagen voor aankomst: 100 % van de totale prijs.
- Gebruik de paden op de site en niet onze groene pistes.

- De plaats voor uw tent / camper / caravan wordt door ons bepaald en toegewezen. Een onafhankelijke verandering van plaats is niet mogelijk.

- Gelieve rekening te houden met andere gasten. Alle faciliteiten en installaties moeten worden beschermd.

- Neem in het belang van de milieubescherming de geldende afvalvoorschriften in acht, in het bijzonder de afvalscheidingsvoorschriften (zie volgende pagina voor instructies).

- Er mogen geen slagbomen, greppels of open haarden worden geplaatst. Bij het grillen (in vuurvaste containers op een afstand van de grond) met houtskool en droog hout moet altijd op de rookontwikkeling worden gelet. Uw buurman mag niet getroffen worden.

- Hamer niet op kleine steentjes op elektriciteitskasten en terrassen. Verwijder bij vertrek de resten van hout en steen van de kampeerplaats.

- Bij de receptie kunt u verse broodjes bestellen bij de landelijke bakker van de Hunsrück voor de volgende dag tot 17.00 uur. De broodjes kunnen worden opgehaald van 8:00 tot 10:00 uur.

- Onze rusttijd is van 22:00 uur tot 8:00 uur. Gedurende deze periode is het niet toegestaan om de camping met de auto te betreden. In het belang van alles vragen wij u zich in deze tijd rustig te gedragen.

- Rijden met alle soorten voertuigen is alleen toegestaan op de aangewezen paden in een wandelend tempo (10km/u). Houd rekening met kinderen.

- Roken is absoluut verboden in de sanitaire gebouwen en alle openbare voorzieningen.

- Dagbezoekers en bezoekers die overnachten zijn onderworpen aan registratie en kosten.

- Vertrek voor de staanplaatsen tot 12:00 uur, anders wordt een andere nacht in rekening gebracht.

- De sleutels van de gastenkamer worden uiterlijk om 11.00 uur overhandigd.

- De sleutels van het appartement, chalet, stacaravan en vakantiehuis worden uiterlijk om 10.00 uur 's morgens overhandigd.

- Contant geld: Wij accepteren geen kaartbetalingen. Vergeet bij vertrek de blauwe sleutel niet!
- Het gebruik van de speeltuin is op eigen risico.

- Duwen en schoenen zijn verboden op het springkussen.

- Voor alle soorten balspelen kunt u gebruik maken van de multifunctionele speeltuin.

- Neem in de zwemvijver de geldende zwemvoorschriften in acht.

- Edelsteen zoeken voor kinderen (gratis) om 10.15 uur bij de edelsteen waterspeeltuin.

- Alleen stenen reinigen met beekwater (geen drinkwater).

- Kinderen kunnen gratis en zonder vaste tijd naar goud (pyriet) zoeken.

Ouders zijn verantwoordelijk voor hun kinderen.
- Elke besmetting van de camping door honden moet onmiddellijk door de eigenaar worden verwijderd.

- Gebruik a.u.b. het nabijgelegen bosgebied.

- Honden moeten kort aangelijnd zijn.

- Laat uw hond niet alleen achter in de camper/caravan/tent als hij er niet aan gewend is.

- Honden zijn niet toegestaan in de sanitaire gebouwen. Dit verbod geldt ook voor de waterspeelplaats van edelsteen en de zwemvijver.
- Afval mag alleen worden afgevoerd in de daarvoor bestemde containers. Neem in het belang van de milieubescherming de geldende afvalvoorschriften en in het bijzonder de afvalscheiding in acht. U vindt onze recyclingwerf in de plattegrond van de site.

- Glazen verpakkingen:Flessen, potten (geen statiegeldflessen)

- Gele zak: blikken, drankblikjes en blikjes, aluminium, margarine en melkbekers, melkpakken, plastic, plastic, plastic flessen, etc.

- Papierdoos:Kartonnen dozen, kranten (gebundeld)

- Residuele afvalcontainers: Rest- en huishoudelijk afval

Ter wille van het milieu: Help om afval te vermijden en water te besparen. Dank je wel!

 Veilige vakanties - Annulering zonder risico's

Wij adviseren de producten van onze ERGO-reisverzekering (ERV), de marktleider onder de reisverzekeraars in Duitsland, zodat u ook binnen uw gezin wordt gecompenseerd voor eventuele financiële verliezen bij annulering of abortus van uw vakantie door ziekte, ongeval of werkloosheid.

 

Maak nu voorzieningen en sluit een reisverzekering af >>> 

Merken

Merken

ERGO aanvullende dekking Covid-19

In deze tijd raden wij u aan een Covid-19-dekking af te sluiten als aanvulling op uw Annulerings- of AnnuleringPlus-verzekering.

De nieuwe aanvullende dekking Covid-19 breidt de verzekeringsdekking van de dekking Annulering of Reisonderbreking van de ERGO Reisverzekering uit.

Voor nadere informatie, zie de flyer