Zomer Last Minute

De resterende beschikbare accommodaties zijn te boeken vanaf 3 nachten.

Last Minute nu boeken

Merken

5.8.2018 Duitse Edelsteinkoningin bij onze op de camping

De Duitse Edelsteenkoningin Anna-Lena Märker bezocht onze camping op 08/05/18.

Op deze dag worden de mineralen en edelstenen door Anna-Lena geworpen in de edelstenwaterspeelplaats.

Elk kind krijgt een handtekening van de koningin.

Foto's van 2017 is te vinden op Facebook

3 toegangelijk chalets voor het seizoen 2017

Een leider project van de LAG Erbeskopf.

Mensen met een handicap hebben het moeilijk om deel te nemen in de camping toerisme. Vooral bij tenten kan kamperen een probleem zijn voor mensen met mobiliteitsproblemen of handicap en dit zelfs als de camping onbelemmerde sanitaire voorzieningen heeft en wegen heeft daarvoor. In caravans en kampeerauto's, reizen met een handicap is ook al vrij moeilijk.
Daarom is het nog belangrijker de ontwikkeleing van toegangelijke chalets.

Expert Prof. Dr. Heinrich Lang | Tübingen 2016/02/22

Camping Harfenmühle toegekend Quality Hiking Duitsland

BUZ: Van links: Bürgermeister Uwe Weber, Verbandgemeinde Herrstein; Ute Meinhard, Naheland-Touristik GmbH; Timo Koch, Campingplatz Harfenmühle und Tanja Füllmann, Tourist-Information Deutsche Edelsteinstraße, Herrstein.

 

 

 

Onze  5-sterren camping Harfenmühle bij Mörschied kreeg op donderdag 15 september de award "Kwaliteit Host Wandelen in Duitsland" . Burgemeester Uwe Weber, Ute Meinhard, Managing Director van Naheland-Touristik GmbH en Tanja Fullmann van de Tourist Information Duitse Gem Road, presenteerde Timo de certificaat. De camping Harfenmühle is de negende camping in Duitsland, waarvoor geadverteerd wordt met deze extra award.

De ligging direct aan het Nationaal Park Hunsrück-Hochwald, is een ideaal uitgangspunt voor wandelingen in de omgeving van Wildburger hof. De droom loop Eisenhüttenweg begint direct bij de camping. Zelfs meerdaagse wandelingen op het Saar-Hunsrück Steig zijn mogelijk vanaf de camping.


Met de titel "Kwaliteit Host Wandelen in Duitsland" van de Duitse Hiking Association zijn momenteel landelijk 1600l wandelaars-vriendelijke accommodatie en restaurants gereferenceerd. Deze moeten voldoen aan uniforme criteria en bieden de reizende gasten dus een transparante oriëntatie en begeleiding voor de keuze van zijn gastheer. De profilering als een bijna-bestemming voor wandelaars zullen verder worden versterkt. Deze omvatten, vooral voldoende verfrissingen en accommodatie opties. Op dit moment, in de buurt van-vakantieregio voeren 22 operaties dit keurmerk en dus streven naar een hoge kwaliteit wandelen toerisme in de regio.

Naheland-Tourist CEO Ute Meinhard gewezen op het belang van wandelvakanties voor de regio Nahe: "In de afgelopen jaren hebben we gemeen met de lokale autoriteiten de kwestie, wandelen 'naar voren gebracht. We zijn blij dat we nu een gecertificeerde camping in de regio hebben met de camping Harfenmühle. "

Burgemeester Uwe Weber feliciteerde de familie Koch en Caudron naar haar award: "Ik ben blij met deze prijs, want het is niet alleen een positieve publiciteit voor de operatie, maar ook voor de Duitse edelsteen Route en het hele vakantieregio," zei Weber. "De Duitse Edelsteenroute leunt zwaar op wandelen toerisme. In de afgelopen jaren heeft de gemeente met het Saar-Hunsrück Steig en de Traumschleifen aanzienlijke investeringen in de infrastructuur hiking voortgezet.

Camping Harfenmühle met 5 sterren classificeert

Op de jaarlijkse bijeenkomst van dit jaar van de Vereniging van camping exploitanten in Rijnland-Palts en Saarland (VCRs) was er alle reden om te vieren. De VCRs viert dit jaar zijn 25-jarig bestaan en heeft de gelegenheid gebruikt om de indeling van dit jaar te bekendmaken.

De Camping Harfenmühle is opgewaardeerd tot 5 sterren. De sterke punten van de camping Harfenmühle zijn de rustige ligging met rivier en kleine zwemvijver, een zeer mooie receptie in de schuur, een zeer goed restaurant, een aantal recreatieve activiteiten voor kinderen (zoals edelstenen zoeken of goud zoeken), gerichte actieprogramma's en de verbinding met het netwerk van wandelpaden in de regio.

Het document werd in Bexbach overgegeven aan Dieter en Karola voor het gehele families Koch en Caudron.