Vakantieverblijf

De vakantieverblijven liggen te midden van een prachtige natuur. De idyllische ligging zorgt voor een  ontspannen vakantie.

De chalets, stacaravans, appartementen, vakantiehuis en vakantiewoning zijn volledig gemeubileerd. U heeft de keuze tussen twee en zes personen. De stacaravans Life zijn drempelvrij en geschikt voor rolstoelen en kinderwagens. Als u liever iets meer ruimte heeft, raden wij u onze vakantiewoning Achat of onze vakantiewoning Harfenmühle aan.

 

 
2 persoons huis • 1 slaapkamer
Het 23 m² grote chalet voor twee personen heeft een slaapkamer (tweepersoonsbed 160 x 200 cm). De accommodatie biedt een vriendelijk ingerichte woonkamer met een comfortabele bank, eettafel en tv. In de gang is er een volledig ingerichte keuken met koelkast, gasfornuis en vaatwasser. Er is ook een badkamer met douche en toilet.

Buiten is er een terras met tuinmeubilair.

2 persoons huis • 1 slaapkamer
Het appartement van 28 m² voor twee personen heeft een in landhuisstijl ingerichte slaapkamer (in hoogte verstelbaar dubbelbed 180 x 200 cm) met TV-toestel. De accommodatie biedt een helder ingerichte woonkamer met een volledig uitgeruste keuken met fornuis, oven, koelkast, vaatwasser en eettafel. Er is ook een badkamer met douche en toilet.

Buiten is er een terras met tuinmeubilair.

2 persoons huis - 1 slaapkamer
Het vakantie-appartement van 50 m² voor twee personen heeft een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden van 90 x 200 cm. De accommodatie biedt een vriendelijk ingerichte woonkamer met comfortabele bank, eettafel en tv-toestel. In de entree bevindt zich de volledig uitgeruste keuken met koelkast, fornuis en oven. Er is ook een badkamer met douche en toilet.

In de buitenruimte een terras met zonnescherm en tuinmeubelen.

4 personen huis • 2 slaapkamers
Het chalet van 28 m² voor vier personen heeft twee slaapkamers (kamer van de ouders met een tweepersoonsbed van 140 x 190 cm en kinderkamer met een stapelbed van 65 x 190 cm). De accommodatie biedt een vriendelijk ingerichte woonkamer met een comfortabele bank, eettafel en tv. De open keuken is volledig uitgerust met koelkast, gasfornuis. Er is ook een badkamer met douche en toilet.

Buiten een overdekt terras met tuinmeubilair.

4 personen huis • 2 slaapkamers • geschikt voor rolstoel en kinderwagen
De 30 m² grote stacaravan is volledig barrièrevrij en is geschikt voor vier personen. De accommodatie heeft twee slaapkamers (ouderslaapkamer met een tweepersoonsbed van 160 x 200 cm en kinderkamer met een eenpersoonsbed van 90 x 190 cm en een hoogslaper van 70 x 190 cm). De accommodatie biedt een vriendelijk ingerichte woonkamer met een gezellige zithoek en een TV-toestel. De open keuken is volledig uitgerust met koelkast, vaatwasser en fornuis. Er is ook een barrièrevrije badkamer met douche en toilet.

Buiten een overdekt terras met rolstoelhelling en tuinmeubilair.

4 personen huis • 2 slaapkamers
Het 47 m² grote appartement voor vier personen heeft twee in landhuisstijl ingerichte slaapkamers (in hoogte verstelbaar dubbel bed 180 cm x 200 cm) met TV-toestel. De accommodatie biedt een helder ingerichte woonkamer met een volledig uitgeruste keuken met fornuis, oven, koelkast, vaatwasser en eettafel. Er zijn ook aparte badkamers met douche en toilet voor elke slaapkamer.

Buiten een terras met tuinmeubilair.

4 personen huis + babybedje •2 slaapkamers
De 42 vierkante meter grote chalet voor vier personen en baby heeft twee slaapkamers (kamer van de ouders met een tweepersoonsbed van 160 x 200 cm en een kinderkamer met een stapelbed van 70 x 190 cm en een babybedje van 70 x 130 cm). De accommodatie biedt een vriendelijk ingerichte woonkamer met een comfortabele bank, eettafel en tv. In de gang is er een volledig ingerichte keuken Keuken met koelkast, gasfornuis. Er is ook een badkamer met douche en toilet.

Buiten een overdekt terras met tuinmeubilair.

5 personen huis • 2 slaapkamers
De 33 m² grote chalet voor vijf personen heeft twee slaapkamers (kamer van de ouders met een tweepersoonsbed van 180 x 200 cm en kinderkamer met een stapelbed van 70 x 190 cm en een eenpersoonsbed van 70 x 190 cm). De accommodatie biedt een mooi ingerichte woonkamer met een comfortabele bank, eettafel en tv. In de gang is er een volledig ingerichte keuken met koelkast, vaatwasse, fornuis en oven. Er is ook een badkamer met douche en toilet.

Buiten een overdekt terras met tuinmeubilair.

5 personen huis • 2 slaapkamers
De 33 m² grote chalet voor vijf personen heeft twee slaapkamers (kamer van de ouders met een tweepersoonsbed van 160 x 200 cm en kinderkamer met een stapelbed van 70 x 190 cm en een eenpersoonsbed van 70 x 190 cm). De accommodatie biedt een mooi ingerichte woonkamer met een comfortabele bank, eettafel en tv. In de gang is er een volledig ingerichte keuken met koelkast, vaatwasser en fornuis. Er is ook een badkamer met douche en toilet.

Buiten een overdekt terras met tuinmeubilair.

6 personen huis • 3 slaapkamers
De 28 m² grote stacaravan voor zes personen heeft drie slaapkamers (kamer van de ouders met een tweepersoonsbed van 160 x 200 cm en twee kinderkamers met eenpersoonsbedden van 80 x 190 cm). De accommodatie biedt een mooi ingerichte woonkamer met een gezellige zithoek en een TV-toestel. In het woongedeelte is er een volledig ingerichte keuken met koelkast, vaatwasser en fornuis. Er is ook een badkamer met douche en een apart toilet.

Buiten een overdekt terras met tuinmeubilair.

6 personen huis • 3 slaapkamers • DTV F 
Het 73 m² grote vakantiehuis voor zes personen heeft drie slaapkamers (ouderslaapkamer met een tweepersoonsbed van 160 x 200 cm en twee kinderkamers met een stapelbed van 90 x 190 cm). De accommodatie biedt een vriendelijk ingerichte woonkamer met comfortabele bank en tv. In het woongedeelte bevindt zich de volledig uitgeruste keuken met koelkast, afwasmachine, fornuis, magnetron en eettafel. Er is ook een badkamer met douchebak en apart toilet.

In de buitenruimte een overdekt terras met tuinmeubelen.
Algemeen
De overnachtingsprijzen zijn inclusief energie, water en rioolkosten, evenals het vaste tarief van de camping en een parkeerplaats.

aankomst/vertrek
De huuraccommodatie is beschikbaar op de dag van aankomst vanaf 15:00 uur. Het vakantieverblijf moet op de dag van vertrek uiterlijk om 10.00 uur worden overhandigd.

verwerkingskosten
Bij het boeken van onze vakantieaccommodatie rekenen wij 25,- € extra administratiekosten.

beddengoed en handdoeken
Beddengoed is in alle vakantieverblijven inbegrepen. De bedden zijn gedekt. Handdoeken moeten worden gebracht

Establishment
De keuken in alle vakantieverblijven is uitgerust met koffiezetapparaat, serviesgoed, bestek, glazen, potten en pannen.

huisdieren
Huisdieren zijn toegestaan in onze vakantieverblijven. Voor het verblijf rekenen we 3,50 € per huisdier/nacht.

schoonmaak
De lopende schoonmaak en de eindschoonmaak wordt gedaan door de huurder. Eindschoonmaak is optioneel te boeken voor 40,- € extra en wij maken uw vakantieverblijf schoon. Niet inbegrepen in de eindschoonmaak zijn bedstrippen, vuilnisverwijdering, verwijderen van voedselsporen, afwassen, verwijderen van moddersporen, verwijderen van dierlijk haar "Huurstofzuiger bij de receptie (5,- €)

schoonheid en schade
Na vertrek wordt uw vakantiewoning gecontroleerd op netheid en veroorzaakte schade. Indien de (schoonmaak)werkzaamheden door het beheer van de woning moeten worden uitgevoerd, wordt het bedrag van de werkzaamheden in rekening gebracht. Indien nodig wordt u hiervan schriftelijk op de hoogte gesteld. Extra personen, alleen met speciale toestemming en tegen meerprijs.

payment
20% van de tourprijs moet binnen 14 dagen na de reservering worden betaald, de rest moet drie maanden voor het begin van de tour worden betaald. Factuurbedragen van minder dan 300,- € en minder dan drie maanden zijn onmiddellijk opeisbaar.

Annulering van de huuraccommodatie
Onze aanspraak op de overeengekomen vergoeding blijft geldig, ook als u niet aan uw reis begint, deze annuleert of voortijdig vertrekt. Annulering is alleen geldig in schriftelijke vorm. Voor annuleringen of wijzigingen van de boeking (vertrek of eerder vertrek) worden de volgende annuleringskosten in rekening gebracht:

Annulering tot drie maanden voor aankomst: gratis + 25,- €
Verwerkingskosten Annulering van drie tot twee maanden voor aankomst: 50% van de totale prijs + 25,- € verwerkingskosten
Annulering van twee tot een maand voor aankomst: 75% van de totale prijs + 25,- € administratiekosten
Annulering een maand tot 14 dagen voor aankomst: 90% van de totale prijs + 25,- € administratiekosten
Annulering vanaf 14 dagen voor aankomst: 100 % van de totale prijs.

 Veilige vakanties - Annulering zonder risico's

Wij adviseren de producten van onze ERGO-reisverzekering (ERV), de marktleider onder de reisverzekeraars in Duitsland, zodat u ook binnen uw gezin wordt gecompenseerd voor eventuele financiële verliezen bij annulering of abortus van uw vakantie door ziekte, ongeval of werkloosheid.

Maak nu voorzieningen en sluit een reisverzekering af >>> 

Merken

Merken