Gastenkamers Harfenmühle

Hebt u lievereen hotelkamer? Dan bevelen we de gastenkamers aan. De gastenkamers, ingericht in landhuisstijl, bevinden zich in het tuingedeelte. De idyllische locatie biedt u een ontspannen vakantie in de regio van het nationale park.

De gastenkamers zijn door de Duitse toeristenbond met P sterren beoordeeld.

Deze gezellige gastenkamer in landhuisstijl heeft een in hoogte verstelbaar tweepersoonsbed en is geschikt voor 2 personen. Er is een TV in de kamer. Er is ook een badkamer met douche en toilet. Buiten is er een gemeubileerd overdekt terras. De idyllische ligging in het groen zorgt voor een ontspannen vakantie.

Tweepersoonskamer: 90,00 € per kamer en nacht
Tweepersoonskamer: 80,00 € vanaf 3 nachten, per kamer en nacht
Tweepersoonskamer voor eenmalig gebruik: 75,00 € per kamer & nacht
Tweepersoonskamer voor eenmalig gebruik:65,00 € vanaf 3 nachten, per kamer & nacht

De familiekamer is 28 vierkante meter groot en is geschikt voor vier personen. De cottage-stijl kamer biedt een slaapkamer met in hoogte verstelbaar tweepersoonsbed en TV-toestel. Daarnaast beschikt de accommodatie over een kamer met een loftbed, eettafel en een kitchenette. Er is ook een badkamer met douche en toilet. Buiten is er een gemeubileerd overdekt terras.

Family room: 140,00 € per kamer en nacht
Family room: 125,00 € vanaf 3 nachten, per kamer en nacht

U kunt een ontbijt boeken, dat wij in het restaurant Harfenmühle van 8.00-10.00 uur serveren. Het boeken van een ontbijt is alleen in combinatie met de gastenkamers mogelijk.

Ontbijt per persoon per dag: 11,- €