De Gastenkamers van de Harfenmühle

In de tuin achter het gebouw van de  Harfenmühle staan in landhuisstijl ingerichte gastenkamers voor u klaar.  De idyllische plek maakt een ontspannen vakantie mogelijk.

De gastenkamers zijn door de Duitse toeristenbond met P sterren beoordeeld.

aankomst va. 15.00 en vertrek voor 11.00 uur.

Van 24 December 2018 tot 2 Januar 2019 vanaf 3 nachten te huren.

U kunt de prijslijst vindt u hier.

Deze gezellige gastenkamer in landhuisstijl heeft een in hoogte verstelbaar tweepersoonsbed en is geschikt voor 2 personen. Er is een TV in de kamer. Er is ook een badkamer met douche en toilet. Buiten is er een gemeubileerd overdekt terras. De idyllische ligging in het groen zorgt voor een ontspannen vakantie.

Tweepersoonskamer: 70,00 € per kamer en nacht

Deze gezellige gastenkamer in landhuisstijl heeft een in hoogte verstelbaar tweepersoonsbed en is geschikt voor 1 person. Er is een TV in de kamer. Er is ook een badkamer met douche en toilet. Buiten is er een gemeubileerd overdekt terras. De idyllische ligging in het groen zorgt voor een ontspannen vakantie.

Eenpersoonskamer: 50,00 € per kamer en nacht

Deze familiekamer is geschikt voor 4 personen. De cottage-stijl kamer biedt een slaapkamer met in hoogte verstelbaar tweepersoonsbed en TV-toestel. Daarnaast beschikt de accommodatie over een kamer met een loftbed, eettafel en een kitchenette. Er is ook een badkamer met douche en toilet. Buiten is er een gemeubileerd overdekt terras.

Family room: 110,00 € per kamer en nacht

U kunt een ontbijt boeken, dat wij in het restaurant Harfenmühle van 8.00-10.00 uur serveren. Het boeken van een ontbijt is alleen in combinatie met de gastenkamers mogelijk.

Ontbijt per persoon per dag: 8,50 €
Ontbijt voor de kleine gasten: 6,50 €
Kinderen tot 8 jaar Per kind en dag