Sauna ruimte

Het saunagedeelte biedt de hoogste kwaliteit en een modern design voor een algehele feel-good ervaring. De rustige zone nodigt uit tot ontspannen en is uitgerust met gezellige ligstoelen. De Finse sauna maakt indruk met zijn traditionele design, hoogwaardig saunahout en een aangename temperatuur voor verkwikkende warmte. De infraroodstoelen maken gebruik van innovatieve technologie voor zachte diepe warmte, die spanning verlicht en het welzijn verhoogt. Klafs creëert een unieke saunacultuur die gericht is op ontspanning en regeneratie.

Warmte. Doet je goed.

Finse sauna

Dit warme bad, dat zijn oorsprong vindt in de Scandinavische landen, is voor veel gasten de origineelste en belangrijkste ervaring. Klassiek uitgerust met houten banken en een saunakachel ervaart u er temperaturen tussen 80 en 95°C. Afhankelijk van uw gezondheidstoestand en sauna-ervaring kunt u de hoogte van de banken variëren.

Infraroodstoelen

Een beetje warmte doet vaak wonderen: de infraroodstoelen van KLAFS bieden drie plaatsen voor gasten. De gerichte warmtebehandeling van het ruggebied staat al vele jaren bekend als heilzaam, ontspannend en pijnstillend. Het is zacht en verwarmt de spieren slechts selectief zonder de bloedsomloop te belasten.

Rustplaats

Rust en stilte op vakantie. Comfortabele ligstoelen nodigen uit tot rust en ontspanning. Geniet van de sfeer en voel hoe uw lichamelijke en geestelijke spanningen worden losgelaten. Vind je weg terug naar je centrum in de rust en stilte.