Kampeerplaats Harfenmühle

Onder de blote hemel - ontdek de diversiteit - beleef de natuur.

Een charmante vallei locatie met beekjes en vijvers wacht op u, verdeeld in verschillende natuurlijke individuele gebieden en terrassen.

Er is het hele jaar door een bevoorradings- en afvalverwerkingsstation voor campers beschikbaar. Barbecueën met houtskool op het terrein is toegestaan.

Honden zijn welkom, maar moeten op het terrein aangelijnd zijn.

Basisplaats

De Basic parcelen hebben een oppervlakte van 60-70m² en zijn geschikt voor campers en caravans (zonder voortent) en hebben geen slagbomen. De comfortabele staanplaatsen zijn ca. 5,5 m breed en bevinden zich in de zone A-K. Elektriciteit (6 amp CEE), water en afvalwateraansluitingen zijn inbegrepen.

Pitch Klassieker

90-130m² groot en geschikt voor tenten, caravans en campers - genoeg ruimte voor uw stressvrije kampeervakantie. Met elektriciteitsaansluiting (16 amp CEE).

Standplaats Comfort

90-130m² groot en geschikt voor tenten, caravans en campers - genoeg ruimte voor uw stressvrije kampeervakantie. Met elektriciteit (16 amp CEE), water en afvalwater aansluitingen.

Comfort standplaats met gehuurd sanitair

Kampeervakanties met de luxe van uw eigen badkamer, helemaal voor uzelf en uw gezin. Uitgerust met douche, wastafel, toilet en veel bergruimte. Eindschoonmaak inbegrepen aan het eind. De comfortplaats is 90-130m². Met elektriciteit (16 amp CEE), water en afvalwater aansluiting.