Uitrusting Harfenmühle, comfortabel buiten

Sanitairgebouwen

Licht, ruim en modern,  de twee sanitairgebouwen zijn prettig ingericht:

  • douche voor kleinkinderen met extra badkuip en luierkommode
  • badkamer voor gasten met een lichamelijke beperking 
  • aparte kamer voor het ledigen van chemische wc’s

Warm water in wastafels en douches is dag en nacht gratis beschikbaar - zonder douchemuntjes of iets dergelijks. De sanitaire voorzieningen zijn het hele jaar door verwarmd.

De afwasruimte en wassalon

Daar bevinden zich spoelbakken voor de vaat en een wasruimte met wasmachines en droger. Vrieskast voor uw koelelementen en een koelkast te huur.

Privé gehuurde badkamer

Kampeervakanties met de luxe van uw eigen badkamer helemaal voor uzelf en uw gezin. Het staat tot uw beschikking in Haus Hunsrück. Uitgerust met douche, wastafel, toilet en veel opbergmogelijkheden. Eindschoonmaak inbegrepen.

Free WIFI

Gratis Wifi-ontvangst is er alleen in de buurt van de receptie.

Sauna

geplande opening Pasen 2023

Hondendouche

Natuurlijk missen ook onze viervoeters hun kampeervakantie niet. Kleine en grote honden kunnen gratis gewassen worden in de hondendouche in het sanitairgebouw van Nahe.

Huurkeuken

De groepsruimte met keuken biedt ruimte aan 20 personen en is met fornuis, koelkast, spoelbak en afwasmachine ingericht.

Groepsruimte

Hier  vindt u de juiste accommodatie voor kamperende groepen. Tafels en stoelen voor 60 personen kunnen naar wens worden gegroepeerd.  Sportevenementen kunnen hier op het  flatscreen-tv worden gevolgd.

BBQ-plaats

De BBQ-plaats met overdekte picknickbank nodigt uit tot een BBQ met familie en vrienden. Een mooie manier om de dag onder de sterrenhemel bij een knapperend vuur te eindigen.

Best van het Wandel Test Centrum

"Best of Wandern" is een vereniging van 10 wandelgebieden die wandelgenot bieden ver weg van het massatoerisme en de hectiek. Al meer dan tien jaar inspireert de ervaringssamenwerking wandelaars in heel Europa. De speciale dienst: In de testcentra van de partnerregio's kunt u gratis uitrusting van toonaangevende outdoorfabrikanten lenen en deze tijdens uw tochten uitproberen.

Meer informatie over testcentra op de camping hier

Autoverhuur

Heeft u geen zin om met uw camper de Gemstone Road te ontdekken? Geen probleem met onze VW Caddy huurauto, als 5 of 7 zits of VW ID.4 elektrische auto.

Of alleen om te winkelen? Geen probleem met ons lage winkeltarief.

Meer info hier

Verhuur van e-mountainbikes

Verhuur via onze partner ENP Erlebnis Nationalpark GmbH.

Reservering & afhalen bij de receptie.

Meer info hier 

We plannen een saunaruimte voor 2023.

Aan het eind van het jaar renoveren wij de sauna met een ontspanningsruimte, nieuwe Finse sauna en infraroodstoelen van Klafs.

De start van de bouw is gepland voor de herfst. Het spijt ons dat de sauna dan niet beschikbaar is voor u. Wij vragen om uw begrip.

Zo zou het nieuwe saunalandschap eruit kunnen zien: