Landhuis Harfenmühle

Het is een heel mooi vakantiehuis, compleet ingericht voor 6 personen en een baby. Door de Duitse Toeristenbond is het met F sterren beoordeeld.

Inrichting: 1 Ouderslaapkamer met tweepersoonsbed , en gasten- of kinderkamers met stapelbed. En een gasten- of kinderkamers met stapelbed en babybed. Hoofdkussens en dekbedden zijn aanwezig. Er is een royale woonkamer met open keuken, hoekbank en eethoek. De keuken is voorzien van een elektrische kookplaat met bakoven, koelkast, afwasmachine, koffiezetapparaat en eetservies. TV met SAT- ontvanger. De badkamer is voorzien van een badkuip met douche, wc en wastafel. Er staat een tuinset op het terras.

Merken

Merken

Merken

Merken

Info

Het huis is vanaf twee overnachtingen te boeken.

Tijdens het hoofdseizoen kunt u alleen per week van zaterdag tot zaterdag boeken.

Aankomst va. 15.00 uur, vertrek voor 10.00 uur.

Huisdieren zijn alleen op afspraak toegestaan.

Uw locatie moet gereinigd voor vertrek.

Alle prijzen zijn incl. verwarming, electriciteit en water.

Beddengoed is voorhanden. Handdoeken moeten jullie zelfs meebrengen.

 

 

 

Na uw vertrek wordt uw locatie gecontroleerd op netheid en schade veroorzaakt. Als die eindschoonmaak niet bevredigend is wordt u schriftelijk in kennis gesteld en een bedrag van 50 zal gevraagd worden.

EXTRA Eindschoonmaak

Geniet van uw vakantie met volle teugen. Kies voor deze comfortabel en laat uw vakantiewoning bij uw vertrek van ons schoonmaken.

 

 

Veilig  u vakantie boeken- annuleren zonder risico

Wij adviseren de producten van onze ERGO-reisverzekering (ERV), de marktleider onder de reisverzekeraars in Duitsland, zodat u ook binnen uw gezin wordt gecompenseerd voor eventuele financiële verliezen bij annulering of abortus van uw vakantie door ziekte, ongeval of werkloosheid.

Zorg nu voor de nodige voorzieningen en sluit een reisverzekering af >>>