Stacaravan & Chalet Harfenmühle

Te midden van onze mooie Hunsrück natuur kunt u bij ons ook stacaravan en chalets huren. Zij zijn compleet ingericht en u hebt de keuze tussen een 2-persoons tot 6-persoons chalets.

Ze zijn vanaf twee overnachtingen te boeken, tijdens het hoofdseizoen alleen per week van zaterdag tot zaterdag. Huisdieren zijn alleen op afspraak toegestaan.

aankomst: va. 15.00 uur, vertrek: voor 10.00 uur.

U kunt de prijslijst vindt u hier.

Dit chalet is geschikt voor 2 personen. De accommodatie biedt een vriendelijk ingerichte woonkamer met comfortabele bank, eettafel en TV. In de hal is er een volledig uitgeruste keuken. Daarnaast heeft het chalet 1 slaapkamer. Er is ook een badkamer met douche en toilet en een gemeubileerd terras buiten.

Dit appartement is geschikt voor 2 personen. De cottage-stijl accommodatie biedt een slaapkamer met in hoogte verstelbaar tweepersoonsbed en TV-toestel. De woonkamer met eettafel en open keuken is van alle gemakken voorzien. Er is ook een badkamer met douche en toilet. Buiten is er een gemeubileerd overdekt terras.

Dit chalet is geschikt voor 4 personen. De accommodatie biedt een vriendelijk ingerichte woonkamer met bank, eettafel en TV. De open keuken is van alle gemakken voorzien. Daarnaast heeft het chalet twee slaapkamers. Er is ook een badkamer met douche en toilet. Buiten is er een gemeubileerd overdekt terras.

Deze stacaravan is volledig barrièrevrij en geschikt voor 4 personen. De accommodatie biedt een vriendelijk ingerichte woonkamer met comfortabele zithoek en TV. De open keuken is van alle gemakken voorzien. Daarnaast heeft de stacaravan twee slaapkamers. Er is ook een badkamer met douche en toilet. Buiten is er een gemeubileerd overdekt terras met rolstoelhelling. De stacaravan Life is geschikt voor rolstoelen en kinderwagens.

Dit appartement is geschikt voor 4 personen. De cottage-stijl accommodatie biedt twee slaapkamers met in hoogte verstelbare tweepersoonsbedden, tv-toestel en elk met een eigen badkamer met douche en toilet. De centrale woonkamer met eettafel en open keuken is van alle gemakken voorzien. Buiten is er een gemeubileerd overdekt terras.

Er zijn 2 van dekbedden, kussens en beddengoed voorziene slaapkamers. De ouderslaapkamer heeft een tweepersoonsbed, de kinder- of gastenkamer een stapelbed en een babybed. De woonkamer is ingericht met bankstel en eethoek. De keuken bevindt zich in de buurt van de ingang en heeft een gaskookplaat, koelkast, afwasmachine, eetservies en koffiezetapparaat. TV met SAT-ontvanger. De badkamer is voorzien van een badkuip met douche, wc en wastafel. Op het overdekt terras staan tuinmeubels.

Dit chalet is geschikt voor 5 personen. De accommodatie biedt een vriendelijk ingerichte woonkamer met comfortabele bank, eettafel en TV. In de hal is er een volledig uitgeruste keuken. Daarnaast heeft het chalet twee slaapkamers. Er is ook een badkamer met douche en toilet. Buiten is er een gemeubileerd overdekt terras.

Dit chalet is geschikt voor 5 personen. De accommodatie biedt een vriendelijk ingerichte woonkamer met comfortabele bank, eettafel en TV. In de hal is er een volledig uitgeruste keuken. Daarnaast heeft het chalet twee slaapkamers. Er is ook een badkamer met douche en toilet. Buiten is er een gemeubileerd overdekt terras.

Deze stacaravan is geschikt voor 6 personen. De accommodatie biedt een vriendelijk ingerichte woonkamer met comfortabele hoekbank en TV. De open keuken is van alle gemakken voorzien. Daarnaast heeft de stacaravan drie slaapkamers. Er is ook een badkamer met douche en toilet. Buiten is er een gemeubileerd overdekt terras.

Uw locatie moet gereinigd voor vertrek. Alle prijzen zijn incl. verwarming, electriciteit en water.

Beddengoed is voorhanden. Handdoeken moeten jullie zelfs meebrengen.

Na uw vertrek wordt uw locatie gecontroleerd op netheid en schade veroorzaakt. Als die eindschoonmaak niet bevredigend is wordt u schriftelijk in kennis gesteld en een bedrag van 50 zal gevraagd worden.

EXTRA Eindschoonmaak

Geniet van uw vakantie met volle teugen. Kies voor deze comfortabel en laat uw vakantiewoning bij uw vertrek van ons schoonmaken.

 

 

 Veilige vakanties - Annulering zonder risico's

Wij adviseren de producten van onze ERGO-reisverzekering (ERV), de marktleider onder de reisverzekeraars in Duitsland, zodat u ook binnen uw gezin wordt gecompenseerd voor eventuele financiële verliezen bij annulering of abortus van uw vakantie door ziekte, ongeval of werkloosheid.

 

Maak nu voorzieningen en sluit een reisverzekering af >>> 

Merken

Merken