Stacaravan & Chalet Harfenmühle

Te midden van onze mooie Hunsrück natuur kunt u bij ons ook stacaravan en chalets huren. Zij zijn compleet ingericht en u hebt de keuze tussen een 2-persoons tot 6-persoons chalets.

Ze zijn vanaf twee overnachtingen te boeken, tijdens het hoofdseizoen alleen per week van zaterdag tot zaterdag. Huisdieren zijn alleen op afspraak toegestaan.

aankomst: va. 15.00 uur, vertrek: voor 10.00 uur.

U kunt de prijslijst vindt u hier.

De slaapkamer is voorzien van een tweepersoonsbed, dekbedden, kussens en beddengoed. De derde persoon slaapt in de woonkamer op een uitklapbank. Er is een eethoek, de open keuken in de hal heeft een gaskookplaat, koelkast, eetservies, afwasmachine en koffiezetapparaat. TV met SAT-ontvanger. De badkamer is voorzien van een douche, wc en wastafel. Op het terras staan tuinmeubels.

Slaapkamer met verstelbaar tweepersoonsbed, kledingkast, wekker en tv. Eetkamer met tafel en stoelen en een keuken met kookplaat, oven, koelkast, afwasmachine en koffiezetapparaat. Het terras is voorzien van tuinmeubels.

Er zijn 2 van dekbedden, kussens en beddengoed voorziene slaapkamers. De ouderslaapkamer heeft een tweepersoonsbed, de kinder- of gastenkamer een stapelbed. De woonkamer is ingericht met bankstel en eethoek. De keuken bevindt zich in de woonkamer en heeft een gaskookplaat, koelkast, afwasmachine, eetservies en koffiezetapparaat. TV met SAT-ontvanger. De badkamer is voorzien van een douche, wc en wastafel. Op het overdekt terras staan tuinmeubels.

De stacaravan leven is toegankelijk voor rolstoelgebruikers en geschikt voor rolstoel en kinderwagen. Er zijn 2 van dekbedden, kussens en beddengoed voorziene slaapkamers. De ouderslaapkamer heeft een tweepersoonsbed, de kinder- of gastenkamer een stapelbed. De woonkamer is ingericht met en eethoek. De keuken bevindt zich in de buurt van de ingang en heeft een kookplaat, koelkast, afwasmachine, eetservies en koffiezetapparaat. TV met SAT-ontvanger. De badkamer is voorzien van een douche, wc en wastafel. Op het overdekt terras staan tuinmeubels.

2 tweepersoonsslaapkamers met verstelbaar tweepersoonsbed, kledingkast, wekker en tv zijn gekoppeld met een centrale keuken met kookplaat, oven, koelkast, afwasmachine, koffiezetapparaat en een zitmogelijkheid. Het terras is voorzien van tuinmeubels.

Er zijn 2 van dekbedden, kussens en beddengoed voorziene slaapkamers. De ouderslaapkamer heeft een tweepersoonsbed, de kinder- of gastenkamer een stapelbed en een babybed. De woonkamer is ingericht met bankstel en eethoek. De keuken bevindt zich in de buurt van de ingang en heeft een gaskookplaat, koelkast, afwasmachine, eetservies en koffiezetapparaat. TV met SAT-ontvanger. De badkamer is voorzien van een badkuip met douche, wc en wastafel. Op het overdekt terras staan tuinmeubels.

Er zijn 2 van dekbedden, kussens en beddengoed voorziene slaapkamers. De ouderslaapkamer heeft een tweepersoonsbed, de kinder- of gastenkamer een stapelbed en een enkel bed. De woonkamer is ingericht met bankstel en eethoek. De keuken bevindt zich in de buurt van de ingang en heeft een gaskookplaat, koelkast, afwasmachine, eetservies en koffiezetapparaat. TV met SAT-ontvanger. De badkamer is voorzien van een douche, wc en wastafel. Op het overdekt terras staan tuinmeubels.

Er zijn 2 van dekbedden, kussens en beddengoed voorziene slaapkamers. De ouderslaapkamer heeft een tweepersoonsbed, de kinder- of gastenkamer een stapelbed en een enkel bed. De woonkamer is ingericht met bankstel en eethoek. De keuken bevindt zich in de buurt van de ingang en heeft een gaskookplaat, koelkast, afwasmachine, eetservies en koffiezetapparaat. TV met SAT-ontvanger. De badkamer is voorzien van een douche, wc en wastafel. Op het overdekt terras staan tuinmeubels.

Er zijn 3 van dekbedden, kussens en beddengoed voorziene slaapkamers. De ouderslaapkamer heeft een tweepersoonsbed, de kinder- of gastenkamer een stapelbed en een babybed. De woonkamer is ingericht met eethoek. De keuken bevindt zich in de woonkamer en heeft een kookplaat, koelkast, afwasmachine, eetservies en koffiezetapparaat. TV met SAT-ontvanger. De badkamer is voorzien van een douche, wc en wastafel. Op het overdekt terras staan tuinmeubels. U dient zelf handdoeken mee te brengen.

Uw locatie moet gereinigd voor vertrek. Alle prijzen zijn incl. verwarming, electriciteit en water.

Beddengoed is voorhanden. Handdoeken moeten jullie zelfs meebrengen.

Na uw vertrek wordt uw locatie gecontroleerd op netheid en schade veroorzaakt. Als die eindschoonmaak niet bevredigend is wordt u schriftelijk in kennis gesteld en een bedrag van 50 zal gevraagd worden.

EXTRA Eindschoonmaak

Geniet van uw vakantie met volle teugen. Kies voor deze comfortabel en laat uw vakantiewoning bij uw vertrek van ons schoonmaken.

 

 

 Veilige vakanties - Annulering zonder risico's

Wij adviseren de producten van onze ERGO-reisverzekering (ERV), de marktleider onder de reisverzekeraars in Duitsland, zodat u ook binnen uw gezin wordt gecompenseerd voor eventuele financiële verliezen bij annulering of abortus van uw vakantie door ziekte, ongeval of werkloosheid.

 

Maak nu voorzieningen en sluit een reisverzekering af >>> 

Merken

Merken